Kush jemi DhomatOfertat e funditGaleria Kontaktoni

Kush jemi

Dhomat

Ofertat e fundit

Galeria

Kontaktoni

dhoma

Dhomat

8 Dhoma dy-she:   3 Dhoma tre-she 2 Dhoma katër-she Të gjitha dhomat janë të pajisura me : Krevatet shumë të rehatshëm; Ajër të  kondicionuar; Tavolinë; Ballkon ,disa prej të cilave janë me pamje nga deti; Televizion; Frigorifer; Artikuj për […]

Hotel Olivio

Me një distancë prej 100m nga deti dhe 1.5 km larg qytetit të Dhermiut me një pamje mahnitëse të detit Jon, Hotel OLIVIO ju mirëpret të vini ne vendin e qetësisë dhe të ndjeheni mire në ambientet tona. Tek ne […]

Restoranti

Restoranti: Te OLIVIO Hotel do të gjeni një mëngjes të pasur me produkte të freskëta te zonës, drekë dhe darkë të shijshme nga llojet me të ndryshme . Pjatat që ne ofroj variojn nga ato tradicionale të zonës së jugut […]

Hotel Olivio

Me një distancë prej 100m nga deti dhe 1.5 km larg qytetit të Dhermiut me një pamje mahnitëse të detit Jon, Hotel OLIVIO ju mirëpret të vini ne vendin e qetësisë dhe të ndjeheni mire në ambientet tona. Tek ne […]

Hotel Olivio

Informacione për dhomat

dhoma

8 Dhoma dy-she:   3 Dhoma tre-she 2 Dhoma katër-she Të gjitha dhomat janë të pajisura me : Krevatet shumë të rehatshëm; Ajër të  kondicionuar; Tavolinë; Ballkon ,disa prej të cilave janë me pamje nga deti; Televizion; Frigorifer; Artikuj për […]

read more